DESENVOLUPAMENT DE PROJECTES WEB

Creem pàgines web a mida, centrant el desenvolupament en el previ anàlisi de necessitats i objectius i realitzant un disseny net i clar, orientat a l’experiència d’usuari i a l’obtenció d’un elevat ràtio de conversions.

Assegurem l’accessibilitat i la usabilitat, optimitzant el codi per obtenir millors resultats en els cercadors. Construïm totes les nostres webs sobre plataformes CMS (Gestors de contingut), permetent una ràpida implementació de funcionalitats i capacitats en el temps a menor cost. A més podrà tenir una, diverses o totes les seccions de la seva web auto-administrables per actualitzar els seus continguts – imatges, textos- mitjançant un panell de control personalitzat.

  • Orientat a objectius

  • Adaptada a mòbils

  • Experiència d’usuari

  • Sense temps d’espera

  • Informació accessible

  • Complint amb estàndards W3C

SOLUCIONS D'ECOMMERCE

Expandeix el teu negoci amb una botiga virtual 24 hores oberta i sense fronteres geogràfiques. Mostra els teus productes als clients mitjançant imatges, descripcions i documents d’informació.

Tria quines passarel·les de pagament vols oferir, com Visa o Paypal. Podràs gestionar la botiga des de la pròpia web, carregar articles, modificar descripcions, llistes de preus i tot allò que sigui necessari per a la correcta administració de la botiga virtual.

En molt poc temps podràs traslladar el teu comerç convencional a Internet i ampliar el teu negoci o començar des de zero exclusivament a la xarxa. Fem servir plataformes Open Source com Magento o Prestahop, estàndards de codi obert i gratuïts, permetent un ràpid desplegament de la botiga virtual amb totes les garanties en seguretat i funcionalitat, així com l’escalabilitat en funcions com wishlists, integració amb newletters, diferents monedes o idiomes, promocions i un llarg etcètera de característiques per potenciar el teu negoci a la xarxa.

POSICIONAMIENT SEO

Posicionem el teu lloc web en els cercadors més importants com Google, Bing , Yahoo, perquè la teva empresa, productes i serveis obtinguin els millors resultats i adquireixin el màxim valor possible a la xarxa.

L’objectiu del posicionament SEO és aconseguir aparèixer el més amunt possible en els resultats dels cercadors , generar més trànsit cap al teu web o ecommerce i que aquest sigui de qualitat.

L’optimització es realitza mitjançant tècniques i processos SEO (Search Engine Optimization ) que van des de l’estratègia emprada en la creació del lloc web (estructura del lloc , paraules clau , correcte etiquetatge del codi , descripcions d’imatges), l’anàlisi dels llocs de la competència i els seus resultats en els cercadors, fins a la creació de contingut específic (màrqueting de continguts).

ARRIBA AL TEU PÚBLIC AL MOMENT EXACTE

Promociona els teus productes , serveis o continguts en cercadors i xarxes socials on , quan i com vulguis obtenint resultats de manera immediata.

Gestionem campanyes d’anuncis publicitaris amb Google AdWords, Twitter Ads o Facebook Ads. Aconsegueix la segmentació desitjada (per públic objectiu, àrea geogràfica, sexe, horari, gustos) i dissenyarem la millor estratègia per aconseguir el resultat desitjat.

Contacta amb un dels nostres gestors tècnics